L’Alcúdia de Crespins acollirà en desembre el II Concurs Internacional de Criadors Gloster de la Comunitat Valenciana

Reprodueix vídeo

Canari Gloster Fancy l’Alcúdia de Crespins

Després del gran èxit de l’any passat, el Poliesportiu Municipal de l’Alcúdia de Crespins tornarà a acollir el pròxim dia 3 de desembre el II Concurs Internacional de Criadors Gloster (IGBA) de la Comunitat Valenciana. Un concurs, patrocinat per la Regidoria d’Esports, que reunirà al municipi, per segon any consecutiu, a centenars de pardalets d’aquesta raça de canari anglès.

En aquest sentit, el president del Gloster Club de la Comunitat Valenciana, Francisco Cortés Catalán, ha explicat que la primera edició “va ser un èxit de participació en la qual van assistir un total de 744 exemplars i ens vam reunir un total de 73 criadors de la raça”, per aquest motiu, Cortés s’enorgulleix de poder realitzar el segon monogràfic internacional sobre el canari Gloster Fancy el pròxim desembre en terres valencianes.

Així mateix, a causa de la “grata experiència” de la passada edició en aquesta s’espera més afluència de criadors i públic i, tanmateix, s’ha augmentat el jurat per a l’esdeveniment i vindran d’Anglaterra, Holanda i Espanya.

El Gloster és una raça recent que ha experimentant una ràpida expansió i ha obtingut un èxit notable en tot el món. És un canari vivaç, agraït, alegre i robust, motiu pel qual està perfectament indicat per a aficionats que s’inicien en la criança. També contribueix el seu cant melodiós i ric, herència dels progenitors Harze.

Canari Gloster Fancy l’Alcúdia de Crespins

Comarcal.TV

Canari Gloster Fancy l’Alcúdia de Crespins

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés