El Consell Valencià de Cultura ix de la seua seu per a celebrar el ple de setembre a Aielo de Malferit

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Capital Cultural Valenciana

El Consell Valencià de Cultura ha fet la sessió plenària del mes de setembre a Aielo de Malferit, en reconeixement del seu estatuts de Capital Cultural Valenciana 2022 per a municipis menors de 5.000 habitants; un ple que es celebrava a la Biblioteca Municipal a l’edifici de les Escoles Velles.

Tots els membres de la institució, en l’actualitat una vintena per la vacant deixada per la mort a principis d’agost del seu president Santiago Grisolía han acudit a Aielo per participar en el ple i tan insigne visita compta inclús amb la seua placa commemorativa.

Una placa efectivament ubicada al costat de la que recorda a Pere Aparici, ponent de la Constitució de 1812.

A Aielo el ple ha sotmès a la consideració dels membres l’informe titulat “L’Albufera de valència, parc natural, situació mediambiental i administrativa”

Finalment l’informe no ha estat sotmès a votació al acordar-se, a petició d’alguns membres, retornar-lo a la comissió d’origen per a completar-lo en alguns punts. Tot i així la visita a Aielo dels membres del Consell ha sigut molt aprofitosa.

Finalitzada la jornada la presidenta Dolors Pedrós ha agraït l’acollida d’Aielo de Malferit i ha posat la institució al servei de les iniciatives culturals i patrimonials del poble.

Capital Cultural Valenciana

Comarcal.TV

Capital Cultural Valenciana

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés