El Consell Valencià de Cultura ix de la seua seu per a celebrar el ple de setembre a Aielo de Malferit

Reprodueix vídeo

Capital Cultural Valenciana

El Consell Valencià de Cultura ha fet la sessió plenària del mes de setembre a Aielo de Malferit, en reconeixement del seu estatuts de Capital Cultural Valenciana 2022 per a municipis menors de 5.000 habitants; un ple que es celebrava a la Biblioteca Municipal a l’edifici de les Escoles Velles.

Tots els membres de la institució, en l’actualitat una vintena per la vacant deixada per la mort a principis d’agost del seu president Santiago Grisolía han acudit a Aielo per participar en el ple i tan insigne visita compta inclús amb la seua placa commemorativa.

Una placa efectivament ubicada al costat de la que recorda a Pere Aparici, ponent de la Constitució de 1812.

A Aielo el ple ha sotmès a la consideració dels membres l’informe titulat “L’Albufera de valència, parc natural, situació mediambiental i administrativa”

Finalment l’informe no ha estat sotmès a votació al acordar-se, a petició d’alguns membres, retornar-lo a la comissió d’origen per a completar-lo en alguns punts. Tot i així la visita a Aielo dels membres del Consell ha sigut molt aprofitosa.

Finalitzada la jornada la presidenta Dolors Pedrós ha agraït l’acollida d’Aielo de Malferit i ha posat la institució al servei de les iniciatives culturals i patrimonials del poble.

Capital Cultural Valenciana

Comarcal.TV

Capital Cultural Valenciana

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés