Carlos Mazón dimitirà el dia 12 com a president de la Diputació d’Alacant i serà investit en les Corts Valencianes el dia 13 de juliol

Reprodueix vídeo

Camí a la presidència de la GVA

Després de la celebració del penúltim ple de l’actual mandat en la Diputació d’Alacant el popular Carlos Mazón, ha anunciat, que dimitirà com a màxim dirigent de la Diputació dimecres que ve 12 de juliol. Tot en un ple extraordinari en el qual Ana Serna assumirà la Presidència de la corporació provincial. L’alacantí també ha confirmat que el ple de les Corts Valencianes en el qual se li investirà com a president de la Generalitat Valenciana se celebrarà 24 hores després, el dia 13 de juliol.

Així mateix, Mazón també ha assenyalat que, d’acord amb la seua informació, “en un dia podria celebrar-se íntegrament aqueix ple”. Encara que ha insistit que és una cosa que correspon decidir a la presidenta de les Corts.

En aquest sentit, ha avançat els motius que el porten a la dimissió com a president de la Diputació d’Alacant.

Mazón ha assegurat que contempla mantenir als alts càrrecs de l’actual Consell. Sempre que estiguen “enmig de transaccions o reunions importants” per a lligar inversions a la Comunitat Valenciana.

Concloïa Carlos Mazón amb que les inversions són, al seu parer, “política d’Estat i això significa que ha d’estar fora de la controvèrsia, fora del debat i fora de tot dubte”.

Camí a la presidència de la GVA

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés