Carlos Mazón es compromet a agilitzar la finalització del nou hospital d’Ontinyent i recuperar el servei de diàlisi

Reprodueix vídeo

Mazón es compromet a finalitzar l’hospital d’Ontinyent

El president de la  Generalitat, Carlos Mazón, ha avançat que la Conselleria de Sanitat va a posar-se a treballar de manera immediata per a dotar a l’hospital d’Ontinyent de tots els serveis necessaris per atendre al pacient perquè, assegura, la sanitat ha passat de prioritària a urgent per al nou Consell. Per aquest motiu ja s’ha iniciat la tramitació per a la licitació dels quiròfans i el seu equipament, els contractes d’esterilització i els serveis d’endoscòpia. I és que, recordem, en l’actualitat només està en funcionament la part de consultes externes perquè les obres de la resta de l’hospital es troben paralitzades. Un anunci fet aquest matí de dijous en la seua visita a la capital de la Vall d’Albaida on ha estat acompanyat per l’alcalde, Jorge Rodríguez, el conseller de Sanitat, Marciano Gómez i el president de la Diputació de València, Vicent Mompó.

El president també ha avançat que la diàlisi tornarà a Ontinyent.

Sense donar terminis concrets, el president ha calculat que si s’espera finalitzar les millores a principis de l’any vinent.

Per la seua banda, Jorge Rodríguez, ha agraït aquesta visita institucional per la sensibilitat mostrada des del primer moment.

Aquesta és la primera visita del cap del Consell a Ontinyent després de l’acord arribat entre Ens Uneix amb el president de la Diputació de València, Vicent Mompó, del PP  per a invertir en la comarca 15 milions d’euros en 17 projectes distints, alguns dependents de la Generalitat, com és el cas del nou hospital. S’inicia així un camí de col·laboració institucional.

I el que també necessita Ontinyent és el recolzament de la Generalitat per a potenciar el Museu del Tèxtil, instal·lació que també ha recorregut Mazón. El Consell col·laborarà mitjançant el conveni que manté amb la Fundació.

La jornada ha conclòs amb la signatura del president al llibre d’Honor de l’Ajuntament.

Mazón es compromet a finalitzar l’hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés