La guanyadora del Premi Planeta Carmen Posadas obrirà el vuitè Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Carmen Posadas obrirà el Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

La coneguda escriptora Carmen Posadas, guanyadora del Premi Planeta, participarà en l’acte inaugural d’ “Ontinyent Negre”, el vuitè Cicle de Cinema i Novel·la Negra que tindrà lloc del 2 al 12 de març amb una ampla programació que inclou cinema, presentacions de llibres, gastronomia i una ruta guiada.

A més el programa d’ “Ontinyent Negre” comença amb cinema a les sales de El Teler. Com gran clàssic enguany s’ha triat “El Crepúsculo de los Dioses”, de 1950 i dirigida per Billy Wilder; el dissabte 25 serà el torn de “Holy Spider”, film danés del 2022.

Finalment es seguirà amb el film policíac-romàntic sudcoreà “Decisions to Leave”

En els dies centrals el cicle s’obri dijous 2 de març a les 20 hores al C.C. Caixa Ontinyent; una inauguració que comptarà amb la xerrada de Carmen Posada sobre “Espionatge amb mirada femenina” a la que es presentarà el llibre “Licencia para Espiar”. Posadas, guanyadora del Premi Planeta el 1998 per “Pequeñas infamias” és una autora traduïda a més de 30 idiomes que ha escrit obres infantils, novel·les, biografies, guions de cinema i televisió.

Divendres 10 de març es presentarà el llibre “Pavana per a un infant difunt” amb el seu autor, l’agullentí Vicent Enric Belda. Les activitats es tancaran dissabte 11 de març amb el lliurament del premi “Ontinyent Negre 2´23” a l’escriptor i professor Martí Domínguez.

A més banda d’aquestes activitats, enguany es torna a incloure una visita guiada pels llocs d’Ontinyent.  A més van ser escenari de crims i delictes entre els segles XVI i XIX, conduïda pel cronista oficial, Alfred Bernabeu. Serà dissabte 11 de març a les 10:30 des de la placeta de l’església de Sant Carles.

Carmen Posadas obrirà el Cicle de Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

Comarcal.TV

Carmen Posadas obrirà Cicle Cinema i Novel·la Negra d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés