El carrer Sant Antoni d’Ontinyent completa la seua transformació després d’una inversió d’1,2 milions d’euros

Reprodueix vídeo

Carrer Sant Antoni d’Ontinyent completa la seua transformació

Les obres de reurbanització integral del carrer Sant Antoni d’Ontinyent han suposat una de les actuacions més importants de la legislatura i un punt d’inflexió per al barri de l’Ermiteta. Així s’ha pronunciat l’alcalde Jorge Rodríguez en la visita realitzada aquest dimarts d’un projecte que sorgia del procés “Ontinyent Participa” i que ha comptat amb una inversió d’1,2 milions d’euros cofinançats amb fons FEDER de la Unió Europea.

Efectivament al cost d’1,2 milions cal afegir altres 1´32 que s’han invertit als últims 4 anys en rehabilitació de fins a 12 immobles, comptant amb prop de mig milió d’euros en ajudes públiques. L’actuació, que es va iniciar el 21 de març serà recepcionada per l’Ajuntament aquest divendres tot i que encara resten alguns remats.

D’un carrer amb tràfic s’ha passat a altre on el vianant cobra protagonisme. Entre aspectes destacats està la creació d’una nova plaça plantejada com un espai polivalent per a la convivència del veïnat. S’ha respectat l’arbrat preexistent; s’han tret a la llum i s’han recuperat part de les llambordes originals. A més es manté el carril dret per a accés del veïnat. Queda anul·lat per seguretat tant el carril esquerre com el pas de vehicles cap a la plaça Coronació.

Carrer Sant Antoni d’Ontinyent completa la seua transformació

Comarcal.TV

Carrer Sant Antoni d’Ontinyent completa la seua transformació

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés