La Pobla del Duc celebra el VI Concurs de Carrosses i el Concurs de Paelles, dins del programa de les seues Festes Patronals

Reprodueix vídeo

Carrosses i Paelles Pobla del Duc

El diumenge 28 d’agost va ser un dia replet d’acte a La Pobla del Duc que va celebrar la sisena edició del Concurs de Carrosses i el Concurs de Paelles.

Per la vesprada les carrosses participants es van concentrar a la plaça de l’Església, plena de gent que no es va voler perdre l’acte.

Una atracció de fira ens donava la benvinguda a la desfilada, que seguiria amb el crit de guerra de les vikingues Tuareg .  Més lleugers de roba arribaven els Guerrers del Duc amb carrossa digna de qualsevol celebració de l’Orgull. No van faltar tampoc els dibuixos de tota la vida, com la família Picapedres ni l’homenatge a la festa fallera amb passa carrer invertit i ofrena de flors. Des d’un poc més lluny arribaven els Pirates del Carib amb els seus vaixells i amb un espectacle que va arrancar els aplaudiment de tota la plaça. I com que sonat en tots els llocs aquest estiu, La Rosalia de La Pobla del Duc les va ballar totes. El poble es va convertir en un circuit de F1.

Però finalment el premi Penya a l’únic participant va recaure en la Comparsa dels Pirates.

Els premis de la primera categoria de carrosses, foren el primer per a la Comparsa Al-Jaleum, el segon per als festers de 2019 i el tercer per a la Comparsa Bufalifes.

I pel que fa a la segona categoria; el primer premi va ser per a la Comparsa Els Cabuts, els segon per als Moliners d’Uganda i el tercer per a els Tuaregs.

A més nit, la festa seguia.

Els veïns van gaudir d’una de les cites més esperades, amb un acte gastronòmic: el Concurs de Paelles en el parc Carles Canut.

Els participants van haver demostrar les seues arts culinàries per tenir la seua paella preparada que el jurat, els Festers 20/21 les tastaren.

Així com el sopar, es van conèixer els premis de les paelles guanyadores.

La Comparsa Bufalifes va ser la que millor va cuinar, i es va emportar el primer premi. El segon va ser per a la Colla d’Amics del Poble i el tercer per a la Comparsa Moliners d’Uganda.

Una nit que va finalitzar gaudint d’un bon sopar amb sabor valencià amb la millor companyia al poble.

Carrosses i Paelles Pobla del Duc

Comarcal.TV

Carrosses i Paelles Pobla del Duc

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés