El xativí Cesc Roca signa el cartell de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023 i Fangoria serà el plat fort dels concerts a la Murta

Reprodueix vídeo

Cartell de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023

El cartell oficial de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023 és obra de Cesc Roca, dissenyador i il·lustrador xativí que es suma a la destacada llista de noms que al llarg de la història han assumit aquest encàrrec i que l’Ajuntament va voler donar continuitat des del 2015. El de Roca és un disseny amb elements icònics de la festa amb colors pop i amb unes formes i composicions que recorden a Renau.

Els cartells dels anys 50 i 60 li han servit d’inspiració però Cesc ha deixat el seu segell personal on la frescura està sempre present començant per la copa de la font que representa com un meló d’alger obert per on xorra l’aigua.

Cesc Roca, nascut a Xàtiva en 1989 va començar les seues passes al món de l’art en el taller de son pare, l’artista faller Paco Roca. Després de fer el Batxillerat artístic comença a treballar en aquest taller on aprén sobre pintura, escultura i dibuix rodejat de falles. Cesc va marxar a Amsterdam i en solitari va desenvolupar el seu propi estil. El seu art es basa especialment en la defensa del valencà i de les seues arrels, havent treballat per a entitats i institucions com la Generalitat Valenciana o Acció Cultural del País Valencià i per a projectes com “El tocadiscos de Joan Fuster”.

Però aquesta presentació ha desvellat sobre la fira d’agost com són els concerts de la Murta per als quals caldrà comprar entrada. Els “carrosses” gaudiran moltíssim el dissabte 19 d’agost amb Fangoria. Alaska i Nacho Canut tornen al mateix escenari que ja van visitar al 2012.

Les entrades estaran a la venda a partir del dimarts 27 de juny a les 10 hores a través del web www.firaxativa.com i de la plataforma www.atenea360.es amb un preu de 20 euros.

La Nit Jove està prevista un dia abans, el divendres 18 d’agost. Comptarà amb l’actuació de quatre grups: Auxili, Cactus i Colomet, grups en valencià. Els navarressos Iseo&Dodosound en el seu únic concert aquest any a la Comunitat. Les entrades, a 8 euros, ja estan a la venda també al web de la fira i a través de www.notikumi.com

Cartell de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023

Comarcal.TV

Cartell de la Fira d’Agost de Xàtiva 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés