Per a Jorge Rodríguez el Cas Alqueria només ha servit per a generar molt de dolor i molta despesa pública

Reprodueix vídeo

Cas Alqueria només ha servit per a generar molt de dolor

L’alcalde d’Ontinyent en funcions i guanyador novament de les eleccions municipals amb Ontinyent Ens Uneix, Jorge Rodríguez, ha comparegut en roda de premsa en la seu del seu partit per valorar la sentència absolutòria del cas Alqueria. Entre abraçades i aplaudiments de simpatitzants, militants i regidors ha explicat que era un moviment esperat ja que sempre han defensat la seua innocència.

Els tres magistrats de la secció primera consideren que no ha existit prova de càrrec, directa o indiciària, suficientment presentada per a dictar una sentència condemnatòria respecte al delicte de prevaricació en les set contractacions d’alts directius. La malversació tampoc ha estat acreditada ja que els alts càrrecs van complir les funcions corresponents al director o directora de les seues respectives àrees. Una constatació que impedeix parlar de sostracció o de desviament de fons. A més no ha hagut prejudici per a les arques públiques ja que la societat es va beneficiar del treball que els contractats exerciren.

Una sentència absolutòria que arriba després de cinc anys on el dany causat és irreparable.  I és que recordem que els acusats s’enfrontaven a penes de presó de 6 a 8 anys i fins vint d’inhabilitació.

Rodríguez continuava agraint enormement el recolzament de la gent que va creure en ells en els moments molt durs com és el cas de tot el poble d’Ontinyent.

Però tot i així sí que ha trobat a faltar el recolzament del que fora el seu partit, el PSPV-PSOE que assegura es va equivocar en la manera de tractar-los.

Preguntat pel vot clau de Ens Uneix en la diputació que mantindrà a Natàlia Enguix com diputada comarcal.  Van a dialogar amb totes les forces però que mai ajudaran a blanquejar l’ultradreta.

Tot i així s’ha d’esperar als resultats definitius que seran notificat per la Junta Electoral el proper dilluns.

Cas Alqueria només ha servit per a generar molt de dolor

Comarcal.TV

Cas Alqueria només ha servit per a generar molt de dolor

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés