Ca Conxa, presenta a la plaça la Bassa de Xàtiva i ara també al Club de Camp Bixquert ofereix menús especials per a celebrar el Nadal

Reprodueix vídeo

Celebrem el Nadal en Ca Conxa

En Nadal tots els encontres amb els nostres éssers volguts tenen lloc al voltant de la taula. Amb companys de treballs, familias i amics gaudirem de les festes i de la millor gastronomia si elegim Ca Conxa, a la plaça la Bassa de Xàtiva i des de l’1 de desembre també present al Club de Camp Bixquert. La coneguda hostalera, Concha Martínez, s’ha embarcat en aquesta nova aventura, agafant les rendes del restaurant ubicat en aquest club de tenis i pàdel referent a la ciutat ubicat en un entorn natural únic. Ací ofereix un dia de Cap d’Any diferent amb menú de migdia.

En ambdós restaurants Ca Conxa ofereix la cuina mediterrània i de mercat que tant ens agrada. La seua carta destaca per la seua gran varietat d’entrants, els seus arrossos servits en calder sobre taula per a un mínim de dues persones, les carns més selectes i els saborosos postres d’elaboració casera. Especialitats que són claus en l’èxit aconseguit a l’igual que comptar amb un equip de 10.

A més menús d’empresa, de Nadal, Cap d’Any o Reis. En Ca Conxa assaborim el Nadal amb la gent que més estimem.

Ca Conxa, en plaça la Bassa número 10 de Xàtiva i al restaurant del Club de Camp Bixquert.

Celebrem el Nadal en Ca Conxa

Comarcal.TV

Celebrem el Nadal en Ca Conxa

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés