Centenars de persones donen suport a la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix que encapçala Jorge Rodríguez

Reprodueix vídeo

Centenars de persones donen suport a Jorge Rodríguez

L’alcalde Jorge Rodríguez ha deixat clara la seua voluntat de revalidar l’alcaldia en la presentació de la candidatura d’Ontinyent Ens Uneix que encapçala per a les eleccions del 28 de maig. En l’acte, amb centenars de persones que va deixar menuda la plaça Sant Domingo, el primer edil va posar en valor la gestió realitzada i el bon balanç de la legislatura malgrat la DANA, la pandèmia i els efectes de la guerra. Afirma sentir-se amb més ganes i força que maig i amb un gran equip per seguir transformant Ontinyent. Per a Rodríguez, eixe és el seu bagatge.

En l’acte es presentaven totes i cadascuna de les 21 persones que conformen la llista electoral. Una llista que suma cares noves amb una reconeguda trajectòria social i professional.

Finalment Natàlia Enguix, número 2 de la llista, va precedir a l’alcalde. Destacava el trellat, la sensatesa, la paciència, l’esforç  la constància com a característiques definitòries.

La també regidora d’Hisenda destacava que s’està vivint un moment històric ja que mai s’havia invertit tant en Ontinyent.

I en aquest sentit es posava damunt la taula accions concretes per continuar fent avançar Ontinyent i inversions encetades. A més cal continuar com el parc inundable de Cantereria, el Museu del Tèxtil, el Centre Intergeneracional del Delme o el Pla Edificant i altres ja assolides i llargament demandades.

Així junt a Jorge Rodríguez i Natalia Enguix conformen la llista, per ordre, Óscar Borrell; Sayo Gandia; Pablo Úbeda; Àngels Muñoz; Alejandro Borrell; Paula Soler; Jordi Vallés; Mª Jose Alhambra; Ferran Gandia; Inma Lopez; Begoña Muñoz; José Antonio Calabuig Oviedo; Raül Mollà; Inma Ibañez; Alfonso Soler; Katty Ushiña; Pepe Gandia; Anna Mengual i Rafa Tortosa, amb Miguel Alonso i María Cortés com a suplents.

Centenars de persones donen suport a Jorge Rodríguez

Comarcal.TV

Centenars de persones donen suport a Jorge Rodríguez

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés