Xàtiva acomiada la Fira de la tornada a la normalitat amb emotives paraules de la Reina, Patricia Iborra i l’ espectacle tribut a Tina Turner Totally Tina!

Reprodueix vídeo

Cloenda Fira de Xàtiva

El dissabte 20 d’agost per la nit i amb un camp de la Murta a vessar de públic, Xàtiva acomiadava la Fira de la tornada a la normalitat després d’una intensa setmana on els carrers i places de la ciutat s’han combinat amb atraccions de fira, parades comercials i activitats culturals. Un acte de cloenda on la Reina, Patricia Iborra i les seues Dames van brillar una última vegada abans de l’espectacle tribut a Tina Turner, Totally Tina! Es posava així punt i final a intensos dies de festa i convivència.

Per a Patricia, aquesta fira ha superat les expectatives i ha pogut descobrir actes als que abans no havia assistit i que l’han sorprès. L’emoció va estar present des què va pujar a l’escenari però va saber sobreposar-se per destacar en un primer moment el gran recolzament que ha rebut de la seua cort.

 El discurs la Reina el va plantejar com un diari de tot el viscut aquests dies.

 No es va oblidar del Bestiar, motiu original de la Fira i també posaria de manifest la Fira sense soroll.

 Una Reina que ha exercit el càrrec a la perfecció tal i com va assenyalar l’alcalde.

 L’alcalde també va posar de manifest la implicació i treball de tantíssima gent en uns dies tan frenètics com els que Xàtiva viu del 15 al 20 d’agost.

 Un senzill acte protocol·lari que donaria pas a l’espectacle Totally Tina! Reconegut en diverses ocasions per l’Associació d’Agents del Rege Unit com el millor tribut a Tina Turner. Un show  de ballarins professionals que recreen les coreografies originals i un vestuari que reprodueix fidelment els vestits que Tina lluïa sobre l’escenari.

Cloenda Fira de Xàtiva

Comarcal.TV

Cloenda Fira de Xàtiva

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés