El Club Rotary Xàtiva distingeix a tres destacats xativins en la seua gala “Famosos de la Costera” celebrada al MontSant

Reprodueix vídeo

 Club Rotary Xàtiva distingeix a tres destacats xativins

L’empresari Paco Pallás, la gimnasta d’èlit Paula García Boix i l’investigador José Jaime Baldoví són els tres destacats xativins homenatjats pel Club Rotary Xàtiva en la seua gala “Famosos de a Costera” celebrada aquest dissabte 18 de febrer a l’hotel Mont Sant. Tres personalitats de brillants carreres professionals que també es distingeixen per la tasca social que realitzen en benefici de la societat.

La primera guardonada de la nit i la més jove fou l’esportista d’alt nivell Paula García, de 19 anys, membre del Club Taekwondo Xàtiva en la modalitat de Gimnàstica Aeròbica amb un impressionant palmarès.

Altre dels reconeixement fou per a José Jaime Baldoví Jachán, destacat investigador nascut en Xàtiva en 1986.

Com veiem una trajectòria curricular i professional impressionat que li ha permès estudiar en universitats tan reputades com Cambridge o l’Institut Max Planck d’Hamburg. Escriure més de 55 articles científics en revistes internacional o impartir ponències i seminaris per tot el món.

L’últim en pujar fins l’escenari seria Paco Pallás, un dels empresaris més destacats, volguts i respectats en Xàtiva i comarca. A més ventall de negocisdes de la producció citrícola fins el sector de l’oci i el joc, la construcció o els negocis immobiliaris.

I del que fou també president en dues ocasions. Ara i per primera vegada des de la seua fundació en l’any 1989, una dona ha assumit la presidència del Rotary Club Xàtiva. La doctora Pepa Esparza, un club que uneix companyerisme, integritat, diversitat i lideratge al servei de la comunitat.

Finalment el Rotary compta amb més d’1,2 milions de socis en tot el món, integrats en més de 35.000 clubs rotaris presents en més de 220 països.

Club Rotary Xàtiva distingeix a tres destacats xativins

Comarcal.TV

Club Rotary Xàtiva distingeix a tres destacats xativins

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés