La Fira de Setembre de Canals desborda les previsions de públic amb quasi 1000 persones en la Colors Run i 3000 a la Mostra de Paelles

Reprodueix vídeo

Colors Run i Paelles Canals

La Fira Colors Run i la Mostra de Paelles foren les dues cites més populars celebrades el divendres 16 de setembre dins de la Fira de Setembre de Canals. La cita lúdic-esportiva, organitzada pel Club d’Atletisme Canals en la que fou la quarta edició va arribar a quasi un miler de participants. Tots elles acudiren a les sis de la vesprada a la zona jove Quatre Camins vestint la samarreta commemorativa que d’un impol·lut blanc després es convertiria en un pastitx de colors.

Molts joves i famílies seguirien el recorregut de la carrera pels diferents carrers fins arribar novament al recinte firal on a l’entrada arreplegarien la motxilla, bosses de pols i una botella d’aigua, regals inclosos amb la inscripció. Ja ací la música dels dj’s animaria la festa que culminaria amb el  llançament de pols de colors, una tradició importada de la Índia.

Aquests Pols Holi estan fabricats a base de midó de blat i colorants naturals alimentaris així que estan lliure d’al·lèrgens. Posseeixen, a més, una textura inigualable, són suaus i gràcies al seu component principal, s’expandeixen amb molt facilitat i l’impregnen tot del color més viu. I així la Colors Run ha tornat a donar color a la Fira de Canals.

Ja per la nit a les deu i mitja i al mateix lloc es va registrar altre ple absolut. Dies enrere i manera excepcional es van vendre quasi 300 tiquets per a la mostra de paelles, la previsió era de 250 així que finalment foren al  voltant de 3.000 les persones que gaudiren d’aquest acte tan esperat.

Una cita gastronòmica on el plat valencià per excel·lència es cuina a llenya i en companyia d’amics i perquè isca bona cadascun té el seu secret però és indispensable  provar primer el caldo per rectificar o no de sal abans d’abocar l’arròs.

I en Canals és habitual lluir samarretes originals i elaborades expressament per a la Mostra de Paelles.

 Una hora després les paelles estan totes llestes i tenen una pinta saborosa. Ja en taula queda degustar-les i mentre uns escudellen altres opten per menjar-la en la mateixa paella. I així amb rialles i brindis els deixem per ser testimonis d’altra cita del programa.

 Parlem de l’actuació Grandes Voces que va arrencar els aplaudiments dels espectadors que ocuparen totes les cadires disposades a la plaça Pont del Riu. Aquest és un espectacle musical inoblidable a càrrec d’una formació composta per tres colossals artistes de reconegut prestigi nacional: Manu Rodríguez, Laura Monsalve i Germán Scasso que interpreten els grans èxits de tots els temps.

De Frank Sinatra, passant per Julio Iglesias, José Luis Perales i inclús passant per l’estil de la cobla …recorregut per les cançons que marcaren una època.

Comarcal.TV

Colors Run i Paelles Canals

 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés