Comarcal TV els ofereix en directe la III Gala del Comerç d’Ontinyent a benefici del Centre Ocupacional José Antonio Bodoque, el 21 d’octubre des de la Plaça de l’Ajuntament

Reprodueix vídeo

Comarcal TV oferirà en directe la III Gala del Comerç d’Ontinyent

La tercera Gala del Comerç a Ontinyent, organitzada per l’associació de comerços i serveis SOC en col·laboració amb l’Ajuntament, ja té data per a celebrar-se. Serà el proper dissabte 21 d’octubre a les 19h. a la Plaça Major i podrà seguir-se en directe per la Televisió Comarcal.

La presidenta de SOC, Marisa Bernabeu, la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix i Joaquina Azorín, la presidenta de l’Associació de Familiars dels Usuaris del Centre J.A. Bodoque ha donat tots els detalls al voltant de l’acte, els fons del qual aniran destinats a l’AMPA del Centre Ocupacional.

A més, enguany la gala estarà conduïda per la multifacètica presentadora Carolina Ferre i comptarà amb 700 entrades disponibles. De manera directa participaran 22 comerços. Així però en altres funcions la vetlada es comptarà amb la participació de fins a 58 establiments i prop d’un centenar de persones involucrades.

La primera tinent d’alcalde, Natalia Enguix, també mostrava el suport del consistori a esta iniciativa que en pocs anys s’ha consolidat i reiterava la importància d’iniciatives com esta, fruit de l’esforç i dedicació dels comerços adherits a SOC.

Amb el donatiu de l’entrada a la tercera Gala del Comerç a Ontinyent es finançaran les múltiples activitats esportives que els usuaris del Centre Bodoque realitzen al llarg del curs.

Comarcal TV oferirà en directe la III Gala del Comerç d’Ontinyent

Comarcal.TV

Comarcal TV oferirà en directe la III Gala del Comerç d’Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés