Comença una nova edició d’Ontinyent Participa, programa que ha estat replicat en més de 30 municipis d’Espanya

Reprodueix vídeo

Comença una nova edició d’Ontinyent Participa

Aquest dilluns 19 de febrer s’obria una nova edició d’Ontinyent Participa. Amb la fase de presentació de propostes que es perllongarà fins al 4 de març. I en les primeres hores ja es rebien 20 propostes. La xifra constata la bona acollida que té habitualment aquest procés, que en l’última edició va superar els 5.400 vots, el que suposa el 17% de l’univers de votants, quan altres municipis amb processos semblants no passen del 4%. I és que, aquest programa, a més, s’ha replicat en més de 30 municipis d’Espanya.

Una resposta que la regidora vincula, a més, a l’alt grau d’execució de les propostes.

En l’històric acumulat es compta ja amb 38 projectes escollits des de 2014 per valor de 4,5 milions d’euros i 43.000 votants en les 9 edicions realitzades. Uns projectes que han permès, entre altres, l’enllumenat de zones molt utilitzades com el Pumptrack, la dotació de més carrils bici, la peatonalització de carrers tan cèntrics com Sant Antoni o la repoblació de muntanyes. També ha fet que la ciutat dipose d’una zona per a c oncerts i festival com és l’esplanada de Tortosa i Delgado. Escenari de concerts com La Pegatina, Zoo, Los Secretos, Els Catarres o La Habitación Roja.

Després d’aquesta fase de presentació de propostes s’obrirà la segona d’anàlisi tècnic de les mateixes per part dels departaments municipals per comprovar que s’ajusten a les bases i on es determinaran el pressupost aproximat, objectiu i beneficiaris. La III fase serà la celebració dels diferents consells sectorials que decidiran els 10 projectes finalistes. La IV i última serà la de votació per a totes les persones majors de 16 anys empadronades a Ontinyent.

Comença una nova edició d’Ontinyent Participa

Comarcal.TV

Comença una nova edició d’Ontinyent Participa

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés