Comencen els tràmits per a la licitació del nou IES Francesc Gil de Canals

Reprodueix vídeo

Comencen els tràmits per a la licitació del nou IES Francesc Gil de Canals

Comencen els tràmits per a la licitació del nou IES Francesc Gil de Canals amb una inversió total de 9,6 milions d’euros

Comencen els tràmits per a la licitació del nou IES Francesc Gil de Canals. La conselleria d’Educació ha iniciat el procediment per a licitar les obres del nou institut Francesc Gil de Canals. Les firmes interessades tenen fins el proper 22 d’abril per a optar a aquest projecte que compta amb una inversió total de 9,6 milions d’euros. Les intencions de conselleria passen per adjudicar el contracte d’obres en l’últim trimestre de l’any amb l’objectiu d’iniciar els treballs abans de finalitzar aquest 2022.

Actualment els joves de Canals estudien en aules prefabricades ja que es construirà un centre nou sobre la parcel·la que ocupa l’actual i serà més gran ja que podrà albergar a un màxim de 690 alumnes. En el present exercici compta amb 460.

La parcel·la en la que es construirà el nou institut posseeix una superfície de 7.374 m2. En total es projecten dotze aules per als nivells de la ESO, sis aules per als alumnes de Batxillerat, dos per a cicles formatius, gimnàs, un menjador per a 200 comensals i un vivenda per al conserge. El nou edifici estarà format per dos blocs paral·lels units per un porxe comú. El bloc principal es destinarà a l’activitat docent, biblioteca, despatx de direcció i els diferents laboratoris. El segon bloc comptarà amb gimnàs, vestuaris, lavabos, menjador i cuina. A més hi haurà un espai d’arbratge amb espècies de la zona.

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés