Comerç In d’Ontinyent homenatge a tots els seus socis amb la nova campanya “Som una família increïble. Dels IN de tota la vida”

Reprodueix vídeo

Nova campanya de Comerç In d’Ontinyent

Comerç In d’Ontinyent ha llançat una nova campanya que busca generar llaços entre els membres de la pròpia associació. Amb aquesta iniciativa Comerç In, vol felicitar i agrair als socis actuals i del futur el formar part d’aquesta gran família In. I d’ací el nom elegit per a la mateixa “Som una família increïble. Dels IN de tota la vida”.

Des de hui divendres la campanya ja es pot vore als suports publicitaris municipals, també als més de 150 comerços que ja formen part de l’associació, mitjans de comunicació i per suposat, les xarxes socials, en aquest últim cas per connectar amb el públic més jove. La campanya ha sigut ideada per l’equip creatiu d’El Tratado de Maripaz, membre de l’associació des del 2008 amb la col·laboració de 2 Clicks Ontinyent, també soci de l’entitat. A més a més i de forma desinteressada, l’artista de la Vall d’Albaida, Colomet ha posat la banda sonora a l’espot.

Col·laboren també l’Ajuntament d’Ontinyent a través del conveni anual i Caixa Ontinyent amb la posada en marxa d’avantatges financeres exclusius sols per a membres i nous membres de l’associació.

Una campanya de comunicació interna per a reforçar el sentiment de pertinença a Comerç In.

Comarcal.TV

Nova campanya de Comerç In d’Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés