Comerç in d’Ontinyent presenta la nova campanya d’impuls al comerç local amb la que els clients podran guanyar fins a 6000 euros per a gastar en un dia

Reprodueix vídeo

Comerç in d’Ontinyent presenta la nova campanya ClickalComerçin

Comerç in d’Ontinyent acaba de llançar la campanya #ClickalComerçin en la qual poden participar tots aquells clients que facen una compra superior a 10 euros, en qualsevol establiment adherit a l’associació; salut i bellesa, oci i restauració, moda i complements i llar i serveis.

Per a participar només cal pujar una foto a les xarxes socials, relacionada amb la seua compra.

Immediatament s’entrarà en el sorteig d’un premi de 1.000 euros, dos premis de 500 euros, dos premis de 250 euros i cinc premis de 100 euros, per a gastar en un sol dia als establiments IN.

Eixa és la novetat d’enguany; premis duplicats a aquells clients que hagen efectuat les compres amb la targeta de Caixa Ontinyent.

Els que vulguen participar han de seguir a Comerç In en Instagram (@comercioin) o en Facebook. A més s’han de fer una foto fent la compra, de la compra o al propi establiment i pujar-la a les xarxes. Etiquetant Comerç In i afegint el hashtag #clickalcomerçIN. Així un mateix consumidor podrà participar tantes vegades com a compres de més de 10 euros faça. El client ha de guardar el ticket de compra fins al dia del sorteig.

Tanmateix la campanya estarà en marxa fins al 21 d’octubre i el sorteig es realitzarà el 25 d’octubre. I s’emetrà en directe per les xarxes socials de Comerç In. Així, als guanyadors se’ls donarà els premis el dissabte 4 de novembre i aquest mateix dia hauran de fer efectives les seues compres, pel valor corresponent al premi.

Comerç in d’Ontinyent presenta la nova campanya ClickalComerçin

Comarcal.TV

Comerç in d’Ontinyent presenta la nova campanya ClickalComerçin

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés