Compromís de Canals posarà en marxa una comunitat energètica local que reduirà el cost de la factura de la llum

Reprodueix vídeo

Compromís Canals posarà en marxa comunitat energètica local

La candidata de Compromís a les Corts i vicepresidenta de la Diputació de València, Maria Josep Amigó ha visitat aquest dimecres Canals per explicar les seues propostes en matèria energètica junt a la cap de llista i alcaldessa de Canals, Mai Castells. Així davant l’emergència climàtica que ja estem vivint i pagant les conseqüències, la coalició aposta per una transició energètica justa i adequada que busca democratitzar l’accés a través de plans com el de 100.000 teulades o la creació de comunitats energètiques locals.

En quant a desenvolupar d’una manera responsable territorialment les energies renovables, Compromís vol aprovar un mapa amb les zones prioritàries tenint en compte criteris ecològics, paisatgístics, agrícoles i socials prioritzant els sòls degradats.

 Unes propostes que van en clara sintonia amb el programa electoral de Compromís en Canals que inclou l’impuls d’una comunitat energètica local.

En aquest sentit i ja en agost del passat any, l’Ajuntament de Canals iniciava l’estudi sobre el potencial de producció d’energia fotovoltaica en la localitat. Una energia que permetrà als comerços i menudes empreses, llars i serveis públics un estalvi d’entre el 20 i el 40% en el cost anual. A més de minimitzar els impactes negatius en el medi ambient i dinamitzar l’economia i l’ocupació.

Compromís Canals posarà en marxa comunitat energètica local

Comarcal.TV

Compromís Canals posarà en marxa comunitat energètica local

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés