Compromís Oliva fa una demostració de força al seu acte central de presentació de candidatura i programa electoral

Reprodueix vídeo

Compromís Oliva fa una demostració de força al seu acte central

Més de 500 persones han arropat aquest dijous de vesprada a Yolanda Balaguer i Compromís per Oliva en l’acte central celebrat en el Centre Polivalent que ha donat a conèixer la candidatura i el programa electoral amb el que concorren a les eleccions del 28 de maig. Una campanya que encaren amb la il·lusió i determinació necessària per continuar al front de l’Ajuntament d’Oliva amb un projecte transversal i radicalment municipalista amb plena vocació pel servei públic, transparent i sense deixar a cap persona enrere.

La candidatura s’ha confeccionat amb un equilibri entre militants històrics de l’antic BLOC, regidors que repeteixen en llocs amb possibilitats de revalidar com Josep Escrivà,  Yolanda Navarro i Julio Llorca amb cares més noves que aspiren també a fer-se un lloc en la corporació municipal com són els joves  Noelia Marco i Manolo Borrás seguits de Rosana Llopis i Toni Mascarell. Però conegam més a prop als que encapçalen la llista començant per la número 5 Noelia Marco.

En número 4 trobem al regidor Julio Llorca i gran recuperador del patrimoni històric i artístic d’Oliva.
Yolanda Navarro, actual regidora de Festes, Esport i Benestar Social ocupa la tercera posició.
I en número 2 i mà dreta de l’alcaldessa, està Josep Escrivà.

A més la llista,  Rosa Llopis, presidenta durant 15 anys de l’Associació de Comerciants d’Oliva. Wilma Taggart, escocesa amb gran participació en la vida associativa local i Irene Cañamás, la més jove amb 20 anys. Tanca la llista David González, ex-alcalde i director de l’Institut Valencià d’Estadística qui va definir a Yolanda Balaguer com persona honesta, treballadora, compromesa amb Oliva. Finalment com veiem una candidatura plural i diversa per assegurar un projecte que mira més enllà del 28 de maig.

Compromís Oliva fa una demostració de força al seu acte central

Comarcal.TV

Compromís Oliva fa una demostració de força al seu acte central

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés