Compromís per Albaida desgrana les propostes per a construir una ciutat millor

Reprodueix vídeo

Compromís per Albaida desgrana les seues propostes 

Molts simpatitzants van pujar al tren de l’Albaida del futur que va fer parada al Teatre Odeón, escenari on Compromís per Albaida va celebrar el seu acte central de campanya; una cita original i creativa on foren els propis membres de la candidatura, encapçalada per l’actual alcalde Alejandro Quilis, els que van apropar en positiu els projectes clau de la coalició per a transformar la ciutat de manera sostenible i realista on les persones són l’eix de totes les polítiques municipals.

Projectes per a seguir avançant en més drets socials, més sostenibilitat i més inversions.

Un futur que ja ha arrelat amb projectes estratègics com la remodelació dels dos centres d’educació primària, la reforma de l’Escola Infantil la Vila, inversions en l’Antic Institut, la nova gespa del camp de futbol, la modernització dels polígons industrials, el Pla de Parcs i Jardins o la intervenció al Riu Albaida i la Cova el Vall que començarà en poques setmanes.

I així alguns membres que conformen la candidatura de Compromís per Albaida desgranaren el full de ruta que s’ha de seguir perquè la població encare tots els reptes de manera reflexionada i conscient.

Pel que fa a l’acte s’ha buscat el simbolisme del tren, reivindicar una millor connexió de la ciutat amb la resta de la comarca. Enllaça amb la proposta del candidat a la presidència Joan Baldoví per una revolució pel que fa als ferrocarrils.

I el que vol Compromís per Albaida és construir una ciutat millor i digna per a tots i tots sense excloure a ningú.

Així aquesta és l’Albaida del futur.

Compromís per Albaida desgrana les seues propostes 

Comarcal.TV

Compromís per Albaida desgrana les seues propostes 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés