Compromís recolzarà la investidura de Sánchez si assumeix la reforma del sistema de finançament autonòmic

Reprodueix vídeo

Demandes de Compromís per a investir a Sánchez

Conscients de la importància que té el vot de Compromís-Sumar perquè la investidura de Pedro Sánchez isca endavant, la formació és contundent i ferma. La reforma en el sistema de finançament autonòmic i la condonació del deute històric de la Comunitat Valenciana. Que es xifra en 40.000 milions d’euros, són condicions indispensables per a brindar el seu recolzament a Sánchez. Així s’ha pronunciat la cap de llista per València al Congrés dels Diputats de Compromís per a les passades eleccions, Àgueda Micó.

Assegura que aquests són punts clau en l’agenda valenciana amb que es va presentar junt amb Sumar al 23-J així que els seus vots aniran en concordança.

Però Compromís no és l’única formació que ha desenterrat el finançament autonòmic i que ara el govern en funcions qualifiquen de qüestió urgent la seua reforma ja que el model està caducat des del 2014.

Condicions per sumar-se a un govern d’esquerres, que faça polítiques valents per a la majoria social i que siga jut amb tots els territoris que conformen part de l’estat.

Demandes de Compromís per a investir a Sánchez

Comarcal.TV

Demandes de Compromís per a investir a Sánchez

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés