Compromís–Sumar porta la campanya a Ontinyent amb un full de ruta on destaca la reforma del finançament autonòmic i la recuperació del Dret Civil Valencià

Reprodueix vídeo

Acte Compromís-Sumar a Ontinyent

Compromís Sumar vol reformar el sistema de finançament autonòmic. És una de les prioritats del seu programa electoral que hui, la seua candidata al congrés per València, Àgueda Micó, ha presentat a Ontinyent. Concretament a la plaça Sant Domingo on ha estat acompanyada, entre altres per Nico Calabuig, regidor a Ontinyent i portaveu comarcal de Compromís. La formació es compromet a abordar la seua reforma immediata que atenga criteris poblacionals i de prestació dels serveis públics i desenvolupament competencial per posar fi a l’infrafinançament valencià.

La mesura inclou la condonació del deute històric de la Generalitat Valenciana fruit de l’infrafinançament cronificat començant per un fons d’anivellament a la mitjana de l’Estat Espanyol.

A Ontinyent també s’ha fet parada per abordar la restauració del Dret Civil Valencià.

 Per tal motiu advoquen per un Dret Civil Valencià amb legislació pròpia.

La intenció de Compromís Sumar és obtenir almenys cinc diputats per a formar un grup parlamentari propi per garantir la veu pròpia dels valencians amb unes inversions concordes al pes poblacional.

Compromís – Sumar, que a nivell estatal lidera Yolanda Díaz es reivindica, per tant, com la veu dels valencians en el 23J.

Acte Compromís-Sumar a Ontinyent

Comarcal.TV

Acte Compromís-Sumar a Ontinyent

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés