Peces recuperades i inèdites centren el concert que l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida ofereix per l’Any Torres

Reprodueix vídeo

Concert de l’Any Torres d’Albaida

Es van esgotar totes les entrades i és que l’ocasió ho mereixia al tractar-se de l’acte central per l’Any Torres. La sala Odeón d’Albaida es va abarrotar d’un públic desitjós de gaudir del concert a càrrec de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres. Un concert que fou una mostra de la música que Eduardo Torres va escriure per a orquestra i cor. Per tant mesclada amb la música que s’escrivia a la seua època i que ell interpretava amb la seua orquestra.

Mesos de preparació, partitures recuperades i 70 persones damunt l’escenari, entre director, instrumentistes i coralistes dona bon compte de l’esforç realitzat per tora a la vida les obres del mestre Torres, un dels compositors de música d’orgue més rellevants d’època contemporània, sent recordat com “El Maestro” pel món de la composició i interpretació de música per a aquest instrument.

Una tasca de recerca i recuperació que ha tingut com artífexs a Ximo Tormo Soler i Juan Carlos Sempere que ha presetat el seu assessorament.

Un Any Torres que Albaida li dedica al mestre ja que  amb motiu del 150 aniversari del seu naixement.

A més de peces inèdites i recuperades, l’Agrupació Vocal Eduardo Torres junt amb Mario Roig també van donar un toc actual a la música, a manera d’homenatge de l’Himne a la Mare de Déu del Remei, estrenant aquesta peça al concert.

Concert de l’Any Torres d’Albaida

Comarcal.TV

Concert de l’Any Torres d'Albaida

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés