Peces recuperades i inèdites centren el concert que l’Agrupació Vocal Eduardo Torres d’Albaida ofereix per l’Any Torres

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Concert de l’Any Torres d’Albaida

Es van esgotar totes les entrades i és que l’ocasió ho mereixia al tractar-se de l’acte central per l’Any Torres. La sala Odeón d’Albaida es va abarrotar d’un públic desitjós de gaudir del concert a càrrec de l’Agrupació Vocal Eduardo Torres. Un concert que fou una mostra de la música que Eduardo Torres va escriure per a orquestra i cor. Per tant mesclada amb la música que s’escrivia a la seua època i que ell interpretava amb la seua orquestra.

Mesos de preparació, partitures recuperades i 70 persones damunt l’escenari, entre director, instrumentistes i coralistes dona bon compte de l’esforç realitzat per tora a la vida les obres del mestre Torres, un dels compositors de música d’orgue més rellevants d’època contemporània, sent recordat com “El Maestro” pel món de la composició i interpretació de música per a aquest instrument.

Una tasca de recerca i recuperació que ha tingut com artífexs a Ximo Tormo Soler i Juan Carlos Sempere que ha presetat el seu assessorament.

Un Any Torres que Albaida li dedica al mestre ja que  amb motiu del 150 aniversari del seu naixement.

A més de peces inèdites i recuperades, l’Agrupació Vocal Eduardo Torres junt amb Mario Roig també van donar un toc actual a la música, a manera d’homenatge de l’Himne a la Mare de Déu del Remei, estrenant aquesta peça al concert.

Concert de l’Any Torres d’Albaida

Comarcal.TV

Concert de l’Any Torres d'Albaida

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés