La Fira de Setembre de Canals, la més participativa en anys, finalitza amb música i humor

Reprodueix vídeo

Conclou la Fira de Setembre Canals

A més dels actes de Moros i Cristians, la Fira de Canals encarava el seu final amb molta música i rialles. El divendres per la nit l’acte batejat com FestFira Rock portava a la zona jove Quatre Camins l’actuació de Maluks i Nonai Sound Dj. Amb Maluks els estils dancehall, regalle, cúmbia i drum and bass va sonar per tot el recinte a l’igual que les seues lletres feministes. El grup, fundat el 2019 al barri de Benimaclet fou guardonat al 2021 als Premis Ovidi a la música en valencià com millor disc de mestissatge per “Som i vibrem”.

I el dissabte a les onze i mitja de la nit un espectacle de monòlegs amb Àlex Martínez i Miki Dkai va omplir de rialles tota la plaça Pont del Riu. El primer en aparèixer en l’escenari fou Àlex Martínez, còmic de València Comedy i finalista del concurs de monologuistes de Buenafuente “En el aire” de la Sexta. Àlex empra com ferramentes la seua veu i el seu piano, meitat música, meitat monòleg i alguna que altra imitació.

També el torn fou per a Miki Dkai, monologuista gadità que va agarrar les maletes i es va plantar en Alboraia. A ell l’hem vist en alguns dels programes més famosos del apís, com “Las noches del club de la comèdia” i “Comedy Central”. Un còmic al que val la pena vore-ho en acció.

I amb molt d’humor la Fira de Setembre de Canals s’acomiadava també sense registrar cap incident i amb una assistència massiva als actes programats.

Una Fira de Setembre de Canals, la més esperada dels últims anys que ha estat a l’altura.

Conclou la Fira de Setembre Canals

Comarcal.TV

Conclou la Fira de Setembre Canals

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés