La Fira de Setembre de Canals, la més participativa en anys, finalitza amb música i humor

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Conclou la Fira de Setembre Canals

A més dels actes de Moros i Cristians, la Fira de Canals encarava el seu final amb molta música i rialles. El divendres per la nit l’acte batejat com FestFira Rock portava a la zona jove Quatre Camins l’actuació de Maluks i Nonai Sound Dj. Amb Maluks els estils dancehall, regalle, cúmbia i drum and bass va sonar per tot el recinte a l’igual que les seues lletres feministes. El grup, fundat el 2019 al barri de Benimaclet fou guardonat al 2021 als Premis Ovidi a la música en valencià com millor disc de mestissatge per “Som i vibrem”.

I el dissabte a les onze i mitja de la nit un espectacle de monòlegs amb Àlex Martínez i Miki Dkai va omplir de rialles tota la plaça Pont del Riu. El primer en aparèixer en l’escenari fou Àlex Martínez, còmic de València Comedy i finalista del concurs de monologuistes de Buenafuente “En el aire” de la Sexta. Àlex empra com ferramentes la seua veu i el seu piano, meitat música, meitat monòleg i alguna que altra imitació.

També el torn fou per a Miki Dkai, monologuista gadità que va agarrar les maletes i es va plantar en Alboraia. A ell l’hem vist en alguns dels programes més famosos del apís, com “Las noches del club de la comèdia” i “Comedy Central”. Un còmic al que val la pena vore-ho en acció.

I amb molt d’humor la Fira de Setembre de Canals s’acomiadava també sense registrar cap incident i amb una assistència massiva als actes programats.

Una Fira de Setembre de Canals, la més esperada dels últims anys que ha estat a l’altura.

Conclou la Fira de Setembre Canals

Comarcal.TV

Conclou la Fira de Setembre Canals

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés