Més de 40 artistes de tot el territori nacional participen en el prestigiós i reconegut concurs de pintura ràpida de Vallès

Reprodueix vídeo

Concurs de pintura ràpida de Vallès

Durant tot el matí del diumenge 25 de juny, cavallets, llenços i utensilis de pintor envaïren tot el poble de Vallés. Amb pinzell, llapis i espàtules, més de quaranta artistes vinguts de Cantàbria, Catalunya, Múrcia i províncies limítrofes tindrien només unes hores per a crear una obra que aconseguisca seduir al jurat. Són els participants del vint-i-unè Concurs de Pintura Ràpida de Vallès, la cita cultural més prestigiosa del poble i que alhora forma part de la programació de les festes patronals en honor a Sant Joan.

I enguany el primer premi ha recaigut en aquesta imponent imatge del campanar obra de la barcelonesa Aida Maurí; el segon lloc ha estat per a Maria Teresa Durà d’Elx qui elegia el paisatge del riu i Antonio Darias, de Sabadell s’ha emportat el tercer premi.

 Aquest és un concurs obert a tots els artistes que ho desitgen i en aquesta edició trobem a molts novells. La tècnica i les dimensions són lliures i el tema es limita al paisatge urbà i natural de Vallés. La qualitat dels materials i l’originalitat de l’obra primen en l’avaluació del jurat.

El que està clar és que aquest concurs ajuda a promocionar el patrimoni d’aquest menut poble de la Costera. Tots els participants asseguren que qualsevol estampa de Vallés és digna de traslladar al llenç.

Un concurs que tampoc s’oblida dels més menuts que demostraren tindre moltes actituds. A més per a ells convoca una categoria infantil afavoreix les relacions intergeneracionals i estableix sinèrgies entre artistes totes edats.

Finalment en categoria 9 anys s’imposava Lara Moscardó i en 12 anys Ana Maria Lincan. Així Joan Martínez va aconseguir el premi local.

Concurs de pintura ràpida de Vallès

Comarcal.TV

Concurs de pintura ràpida de Vallès

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés