El Consell injecta ajudes a 582.000 empreses, treballadors i autònoms per la crisi energètica, la guerra i la pandèmia

Reprodueix vídeo

Consell injecta ajudes a 582.000 empreses

Al voltant de 582.000 empreses i persones treballadores per compte propi o aliena s’han beneficiat de les ajudes impulsades pel Consell de la Generalitat per afrontar els efectes derivats de l’increment de l’energia com a conseqüència de la guerra d’Ucraïna i la crisi provocada per la pandèmia. Zulima Pérez ha realitzat un balanç dels plans posats en marxa pel Consell en coordinació amb agents socials i econòmics pera  revertir els efectes d’ambdues crisi.

Als moments més durs de la pandèmia, la Generalitat va impulsar un primer paquet d’ajudes. Inversió de 167 milions d’euros i arribaren a 250.000 empreses i treballadors. Aquest primer bloc fou seguit d’altres plans com el Pla Resistir, amb una inversió de 500 milions.

Ara la resposta valenciana es centra en l’emergència climàtica i la inflació que es materialitza al Pla Reactiva. Compta amb un pressupost de 944 milions d’euros i es divideix en quatre eixos: lluita contra la inflació. Distribució d’ajudes a famílies, empreses i autònoms; millora de l’eficiència i estalvi energètic i accions per accelerar l’autonomia energètica.

Consell injecta ajudes a 582.000 empreses

Comarcal.TV

Consell injecta ajudes a 582.000 empreses

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés