Conselleria trau a licitació contractes per valor de 8,9 milions d’euros per a l’equipament del nou hospital d’Ontinyent

Reprodueix vídeo

Licitacions contractes nou hospital d’Ontinyent

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez s’ha reunit amb el conseller de Sanitat. Marciano Gómez li ha informat de la licitació d’obres per valor de 8,6 milions d’euros per a l’equipament del nou hospital.

En concret, aquesta mateixa setmana s’ha publicat, per import de 6’9 milions, la licitació de tot un seguit d’equipament fonamental per a la posada en marxa de l’Hospital. En concret les “sales blanques” (espais on es manipulen productes o materials de treball que han d’estar protegits dels microorganismes del medi ambient). També els quiròfans, la sala d’esterilització, cafeteria i cuina. A més a més, s’ha licitat als últims dies un altre paquet d’equipament per un muntant de 1’7 milions d’euros. Aquests diners van dirigits  a aparells de diagnòstic com electrocardiograma, aparells d’oftalmologia, odontologia, colposcòpia, endoscòpia, otorrinolaringologia i instrumental divers. En total, 8’6 milions d’euros.

Cal recordar que en la visita d’agost es va constatar l’estat de l’Hospital i les obres pendents al mateix, paralitzades durant 3 mesos, i que el mateix president de la Generalitat, Carlos Mazón, es va comprometre a reactivar ràpidament. Una promesa que es va complir ja que les obres es van reprendre el passat 4 de setembre. Marciano Gómez confirmava també a Jorge Rodríguez el compliment dels terminis previstos per a les actuacions que estan ara en execució. En concret una inversió de 3’7 milions d’euros per dotar al centre d’una ressonància magnètica i modificar la segona planta del centre sanitari.

A més a més el conseller de Sanitat reiterava a l’alcalde el compromís de la implantació del servei de diàlisi a Ontinyent, i posava com a data prevista de finalització de totes les obres el tercer trimestre de 2024.

Licitacions contractes nou hospital d’Ontinyent

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés