Xàtiva adjudica el contracte per al control de vehicles al castell, la creació d’un punt d’informació i el reforç de personal per a l’Oficina de Turisme

Reprodueix vídeo

Control de vehicles al castell

L’Ajuntament de Xàtiva acaba d’adjudicar un contracte per al control d’accés de vehicles al Castell. El control de l’aparcament per al bus llançadora, l’establiment d’un punt d’informació i el reforç de personal per a l’oficina de Turisme en determinats períodes. L’empresa Ecsa Gestora SL s’ha adjudicat el contracte per un pressupost de 25.000 euros i un termini d’un any. A la licitació es presentaren cinc empreses.

Així la mercantil s’encarregarà d’establir un punt d’informació i control d’accés de vehicles a la fortalesa determinats diumenges i dies festius. A més establirà un punt d’informació i control de l’aparcament del Centre d’Especialitats de l’Espanyoleto habilitat per als visitants que utilitzen el bus llançadora. El servei el prestarà un auxiliar que informarà dels horaris del bus, els del castell i alternatives per a pujar així com vendre tiquets del bus. El control del tràfic rodat el prestarà també un auxiliar que es situarà en la zona on comença la costa del castell i controlarà l’accés dels vehicles no autoritzats.

Ecsa Gestora SL també s’encarregarà de prestar el servei de reforç de personal per a l’Oficina de Turisme en períodes de major afluència turística. Serà en dies de Setmana Santa, Pasqua i Sant Vicent; durant la Fira d’Agost; en el pont del 9 d’octubre i el Pilar, en Tots Sants, el pont festiu de desembre i en Nadal, entre altres.

Control de vehicles al castell

Comarcal.TV

Control de vehicles al castell

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés