Controlat l’incendi originat aquest matí a la fàbrica Dulcesol de Gandia que ha obligat a desallotjar a 660 treballadors

Reprodueix vídeo

Controlat l’incendi originat aquest matí a la fàbrica Dulcesol

Al migdia ha quedat controlat l’incendi originat en les naus de la factoria de Vicky Foods-Ducesol ubicat al polígon de Benieto de Gandia. Un total de 13 persones han sigut de ser ateses per presentar inhalació de fum. Els bombers han rebut sobre les 11.21 hores l’avís del foc que ha afectat a dos altures de la planta. El fum ha alertat a nombrosos ciutadans de Gandia al apreciar-se perfectament des de la ciutat així com municipis propers com Almoines i Bellreguard. El que s’ha cremat són plàstics i farines utilitzades en la producció de pa i brioixeria.

Des de l’empresa s’ha activitat d’immediat el protocol de seguretat, s’ha avisat als bombers i s’ha evacuat al personal que en eixos moments estava en la planta, un total de 660 treballadors.

Fins al lloc dels fets han treballat unitats del Consorci Provincial de Bombers de Gandia i d’Oliva i poc després s’ha incorporat una dotació del parc d’Alzira per a reforçar i coordinar les tasques d’extinció. Com veiem a les imatges també s’han desplaçat vàries ambulàncies que han eixit de l’hospital comarcal Francesc de Borja de Gandia a penes a uns metres de les naus de Vicky Foods.

La planta Vicky Foods en Gandia, està composta per 16 línies de producció i 850 treballadors. Aquesta empresa d’alimentació fabrica més de 350 productes diferents i és de sobra coneguda per la seua marca Dulcesol.

Controlat l’incendi originat aquest matí a la fàbrica Dulcesol

Comarcal.TV

Controlat l’incendi originat aquest matí a la fàbrica Dulcesol

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés