Josep Alandete, Projecte Gandia “Fer política i no viure de la política”. El candidat a l’alcaldia que ha il·lusionat la ciutat.

Reprodueix vídeo

Conversa amb Josep Alandete candidat per Projecte Gandia

Josep Alandete reflexiona amb sinceritat al voltant de la recta final de la campanya electoral de Projecte Gandia, una nova plataforma municipalista que naix a Gandia i que ha vingut per a quedar-se.

En aquesta conversa que realitza amb el gestor cultural i veí de Gandia Lluís Romero posem a Gandia en primera línia, analitzem el context polític, mediàtic i social d’una ciutat amb un ecosistema propi i que ha demostrat estar ben viu. Josep Alandete ens parla de la necessitat d’haver encetat Projecte Gandia per superar unes inèrcies arrelades des de fa moltes legislatures a Gandia, de fer política i no viure d’ella, de llibertat i de societats més crítiques i més lliures.

Conversem també dels eixos bàsics de Projecte Gandia, que són el bé comú, la transparència i la participació:

“Un plaer de conversa amb l’amic Lluís Romero. Parlem sobre la idiosincràsia de la nostra ciutat, les noves formes de fer política, el naixement de Projecte Gandia i la llibertat”. Ha apuntat Josep Alandete.

Conversa amb Josep Alandete candidat per Projecte Gandia

Comarcal.TV

Conversa amb Josep Alandete candidat Projecte Gandia

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés