Ontinyent a debat. Els sis candidats a l’alcaldia d’Ontinyent participen en el debat de Televisió Comarcal i LOCLAR

Reprodueix vídeo

Debat dels sis candidats a l’alcaldia d’Ontinyent

Els sis candidats a l’alcaldia d’Ontinyent van participar el dilluns en el primer debat electoral en clau municipal, organitzat per Televisió Comarcal i LOCLAR.

El saló del Círculo Industrial va acollir un debat en el qual Jorge Rodríguez (Ontinyent Ens Uneix), Rafa Soriano (PP), Nico Calabuig (Compromís), José Antonio Martínez (PSOE), Jordi S. Vicente (Esquera Unida-Podem) i Andrés Navalón (VOX). Van exposar les seues opinions sobre sis preguntes, relacionades amb la mobilitat urbana. La problemàtica de la implantació de fibra i plaques solars en zones històriques protegides d’Ontinyent com la Vila i Poble Nou. L’abandó de cases i el consegüent deteriorament, un problema cada vegada més present; els habitatges del disseminat. La continuïtat o no de la tradició del “bou en corda” i les mesures i propostes en matèria de salut mental i soledat no desitjada.

Després d’exposar els seus punts de vista i debatre sobre cadascun d’aquests temes, el debat acabava amb una intervenció en la qual cada candidat tenia 2 minuts per a una última al·locució en la qual resumir les seues principals propostes.

Debat dels sis candidats a l’alcaldia d’Ontinyent

Comarcal.TV

Debat dels sis candidats a l'alcaldia d'Ontinyent

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés