Del 13 al 15 de juliol arriba la cinquena edició del Pirata Beach Festival de Gandia amb més de 60 bandes de rock, rap, mestissatge, reagge i indie

Reprodueix vídeo

Del 13 al 15 de juliol arriba el Pirata Beach Festival de Gandia

Pirata Beach Festival torna a Gandia els dies 12, amb la festa de benvinguda, 13, 14 i 15 de juliol per a celebrar el seu cinquè aniversari. L’esdeveniment, anteriorment conegut com Pirata Festival, busca repetir el gran èxit de la seua última edició que va congregar a més de 15.000 persones diàries arribades de tota Espanya. Per a aquesta edició comptarà amb 4 escenaris més un escenari rave. S’amplia un espai de concerts per atraure encara a més artistes i arribar a ser 30.000 pirates.

Una de les característiques del Pirata Beach Fest és la seua gran aposta per la diversitat de gèneres o el mestissatge. En aquest 2023 comptarà amb més de 60 bandes rock, rap, reggae i indie en una edició que promet ser inoblidable. Allí estaran, entre altres, Mala Rodríguez, Ska-p, Dorian, Sidonie, Varry Brava, Sidecars Boikot, SFDK, Natos i Waor, Los Chikos del Maíz, Pignoise, La Fúmiga, Lendekaris Muertos, Buhos, Smoking Souls o Gigatrón. I al Pirata també es podrà gaudir de tallers, activitats i 3 zones de descans amb acampada Port Royal, Tortuga i Glamping Libertaria.

Les entrades estan a la venda al web oficial piratafestival.com al preu de 65 euros l’abonament general. També es poden adquirir per dies, 15 dies per a la festa de benvinguda i a 45 euros cada dia posterior.

Comarcal.TV

Del 13 al 15 de juliol arriba el Pirata Beach Festival de Gandia

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés