Del 9 al 12 de novembre torna la Mostra de Titelles a la Vall d’Albaida amb propostes que abasten el classicisme i nous llenguatges com el clown i la màgia

Reprodueix vídeo

Presentació 38a Mostra de Titelles Vall d’Albaida

El Teatre Goya de l’Olleria ha acollit la presentació oficial de la 38a Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida, la més antiga de les arts escèniques valencianes. Una mostra on, del 9 al 12 de novembre, 14 companyies recorreran 21 pobles de la comarca amb un total de 34 funcions. Aquest any, a més, es bat un nou rècord de participació de pobles, amb la incorporació de Llutxent.

Del cartell d’enguany destaquen les companyies andaluses com ‘La Maquiné’, guanyadora del Premio Lorca 2022 de Teatro Andaluz. I també finalistes dels Premis Max durant moltes edicions, amb dos espectacles, el d’adults, “Estación Paraíso”, amb un treball magistral d’Elisa Ramos, i “Parade, el circo de los valientes” per a tota la família. També es gaudirà de companyia de Jaén  ‘Ymedio Teatro’, amb el tan guardonat ECO. Sense oblidar la presència de companyies valencianes i de l’anglesa ‘String Theatre’ amb l’espectacle ‘The Insect Circus’.

Un festival de caràcter comarcal amb vocació internacional, que des del seu naixement el 1985, ha apostat per la dinamització cultural als municipis de la Vall d’Albaida. Apropant grans companyies i espectacles a poblacions que, en moltes ocasions, no superen ni els 1000 habitants.

L’acte va comptar amb la presència de molts representants polítics i del món de la cultura que mostraren admiració per una mostra tan consolidada.

Una fita que es dona any rere any gràcies a la unió de tots els àmbits de l’administració. Local, comarcal, provincial, autonòmica i també nacional.

Els assistents van poder vore de nou el vídeo promocional del cartell i la imatge gràfica fet pel dissenyador de la 38a Mostra, Álvaro Sanchis i en finalitzar l’acte gaudirien d’un vi d’honor.

La programació completa així com els horaris, localitzacions i informació dels espectacles i companyies es poden consultar al web mostratitelles.com/mit38, així com a les xarxes socials de la MIT.

Presentació 38a Mostra de Titelles Vall d’Albaida

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés