DePedro i Sandra Monfort apropen la música d’avantguarda al Festival Nits al Castell en un doble concert que ven totes les entrades

Reprodueix vídeo

DePedro Sandra Monfort Nits al Castell

La jornada de Nits al Castell amb va ser especial i així ho reflecteixen les imatges d’aquest concert per partida doble que una vegada més va esgotar les entrades. La primera en aparèixer a l’escenari fou l’artista valenciana Sandra Monfort que va apropar al públic una mescla perfecta entre el tradicional i l’avantguardista.

Aquesta compositora, guitarrista i cantant va debutar al món de la música en solitari amb el seu àlbum “Niño Reptil Ángel”, del 2021. Al festival va portar les cançons d’aqust disc que li ha permés guanyar dos premis Carles Santos i també el seu últim llançament “Flordemavida”. Un single que parla de l’amor que es transforma en violència simbolitzant la destrucció d’una relació.

DePedro

Seguidament, DePedro feia parada en Xàtiva per a desprendre l’energia i l’ànim de la seua música única amb el seu nou disc “Máquina de Piedad”. DePedro va quedar encantat amb el castell, un lloc meravellós i màgic on actuar tal i com també destaquen els seus seguidors.

DePedro és el projecte musical de Jairo Zavala. Al seu últim treball, el madrileny recull 11 cançons i trobem una col·laboració amb Leiva (“Noche oscura”) i amb Marcos Coll (“Todo lo otro”).

Sens dubte, aquest LP evidencia les diverses i múltiples fonts de les quals beu l’artista per a donar llum al seu nou disc, que té un símbol per a cada cançó.

Una vetllada compartida i exitosa per a un Festival que conclou aquest dissabte 30 de juliol amb el cantaor Pep Gimeno Botifarra i el seu “Collar de la Mediterrània”, una cita emmarcada a la celebració del mil·lenari de l’obra El Collar de la Coloma.

DePedro Sandra Monfort Nits al Castell

Comarcal.TV

 

Nits al Castelll
Nits al Castell Xàtiva

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés