Els carrers de Canals s’omplin de disfresses ben originals en una de les cites més festives de la Fira de Setembre

Reprodueix vídeo

Desfilada de disfresses Canals

Unes de les cites més esperades de la Fira de Setembre de Canals per la diversió que entranya és el Concurs i Ball de Disfresses que arrencava el dissabte 17 a les onze de la nit des de la plaça del Mercat; una cita plena de color i originalitat. Amb el so de la música de tabal i dolçaina s’encetava aquesta gran desfilada on vam poder trobar tot tipus de personatges i escenes.

Els personatges Disney són sempre una aposta segura. Ací tenim a la Reina de Corazones; al capità Garfio o a Cruela de Vil i Malèfica i a les fades Flora, Fauna i Primavera.

Esports com la boxa també va estar present o atraccions com els cotxes de xoc que, valga la redundància no paren de xocar. Les rialles ens venen amb aquestes botelles de Terry envoltades amb la seua malla o amb aquestes misses que no guanyarien cap concurs de bellesa.

Però com diem aquesta cita també comporta un concurs on el jurat ha de valorar el treball i la confecció de les disfresses. Els materials utilitzats, especialment si són reciclats; el muntatge escènic i la vistositat i originalitat de les mateixes. I en aquest 2022 aquestes foren algunes de les millors. En categoria adult grups el primer premi va recaure en aquesta escena titulada “Menut quadre”. Segon lloc quedava Mary Poppins a la que trobarem en totes les versions possibles acompanyada dels escura-xemeneies; el tercer premi fou per a la Coronació d’un Carlos III ben orellut.

En grups infantils s’imposaren aquests submarinistes de luxe; seguits pels dinosaures; en adults individuals/parella, els periquitos de la iaia foren els millors i Jack Sparrow i Angelica els segons i en categoria infantil individual parella, aquesta entranyable muntanya russa aconseguiria la segona posició.

Desfilada de disfresses Canals

Comarcal.TV

Desfilada de disfresses Canals

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés