Detenen en Novetlè i Benicull als membres de la banda que atracaren el banc de la Llosa de Ranes

Reprodueix vídeo

Detenen als atracadors de la Llosa de Ranes

El passat dilluns a les sis del matí els veïns de Novetlè van despertar amb cotxes de la Policia Nacional i de la Guàrdia Civil. Tots ells envaint els carreres i amb la presència de drons de vigilància. Els agents s’havien desplaçat ací per a detindre a un dels membres de la banda que en desembre del passat any va atracar un banc en la Llosa de Ranes. Un home que respon a les inicials G.B i que s’havia traslladat a aquesta localitat en 2021 amb la seua família encara que en les últimes setmanes vivia a soles.

Junt a aquesta operació també es coordinaren dispositius similars en Benicull, a la Ribera Baixa i en altre municipi de la Costera. En total han sigut detinguts tres homes de nacionalitat italiana. Una dona espanyola als que també se’ls implica en altres episodis similars registrats en la Comunitat valenciana. En l’assalt de la Llosa els agents van aconseguir detenir a un dels participants. Que va acabar en la presó però la resta va fugir en direccions diferents.

Els arrestats tenen entre 43 i 53 anys i antecedents per atracaments en Itàlia. Almenys dos d’ells són originaris de Sicília. Als registres dels seus domicilis els agents requisaren droga i dos armes de foc, una de fogueig que els serveis de balística de la Guàrdia Civil han determinat que es va utilitzar al robatori de la Llosa de Ranes.

Detenen als atracadors de la Llosa de Ranes

Comarcal.TV

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés