Festers, Moros i Cristians i el poble de Benigànim honra a Sant Miquel Arcàngel, al Santíssim Crist de la Sang i a la Divina Aurora en una solemne processó

Reprodueix vídeo

Dia Gran a Benigànim

Les festes de Benigànim també tenen la part més solemne de la celebració. El dilluns 29 d’agost la localitat viuria un dels seus dies gran i es que es va celebrar el dia del Crist de la Sang amb una processó que va omplir els carrers del poble, no en va és en un dels actes religiosos més arrelats de les Festes Patronals i de Moros i Cristians d’este poble de La Vall d’Albaida.

Eren les huit de la vesprada quan els devots es concentraren a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel, un dels edificis més emblemàtics de la localitat. Aquest va ser el punt de partida d’aquesta processó que va recórrer l’itinerari de costum amb la imatge del Santíssim Crist de la Sang.

Les festeres i festers del 2022, elles vestides de valencianes amb mantellina i guants i ells amb elegants trages en negre van recórrer els carrers de Benigànim ciris en mà per a rendir culte a les imatges. Així com també ho van fer totes les comparses de moros i cristians.

La processó, solemne i silenciosa, va desfilar pels carrers del centre del poble, plens de gom a gom de tots els devots.

Un grup de dones s’encarregaren de traslladar la imatge de la Verge de la Divina Aurora que va desfilar amb elegància.

Aquesta és una processó en la que tots els veïns de Benigànim es congreguen per a traslladar les imatges i rendir culte.

Dia Gran a Benigànim

Comarcal.TV

Dia Gran a Benigànim

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés