La comparsa Pirates s’alça amb el primer premi en l’acte de la Diana de Banyeres de Mariola

Reprodueix vídeo

Diana de Banyeres de Mariola 2023

El diumenge 23 d’abril, en el dia del patró Sant Jordi, tot el poble de Banyeres de Mariola matineja; el públic abarrota la plaça Major per ser testimonis d’un dels actes singulars, característics i més emocionants de les festes de Moros i Cristians, la Dina on una esquadra de cada comparsa desfila i concursa amb la resta pel primer premi.

I així esquadra rere esquadra, una per comparsa acompanyada de la seua banda de música realitza el seu número que com veiem per l’espectacularitat de les coreografies, necessita de molt assajos. La cita es pren com una autèntica competició on s’intenta fer el millor possible per alçar-se amb el primer premi; premi que enguany ha recaigut en l’esquadra de la Filà Pirates capitanejada per Belén Herrera, que va arrancar els aplaudiments dels presents gràcies a uns moviments realment complicats.

El segon premi  fou per a l’esquadra de la Comparsa Estudiants i el tercer lloc va recaure, amb empat a els Contrabandistes i Jordians. Però tots els participants van estar excel·lents perquè ja ens han dit que la qualitat augmenta any rere any.

Emocionant, així és com podem definir aquesta acte de la Diana. Cada any engrandeix les festes de Moros i Cristians en honor a Sant Jordi, declarades d’interès turístic nacional des del 1988.

Diana de Banyeres de Mariola 2023

Comarcal.TV

Diana de Banyeres de Mariola 2023

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés