L’Alcúdia de Crespins rep una subvenció de 25.000 euros per a la instal·lació de plaques solars a la biblioteca municipal

Reprodueix vídeo

Dins del Pla Reacciona

L’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins ha rebut una subvenció de la Diputació de València dins el Pla Reacciona per a la instal·lació de plaques fotovoltaiques en edificis públics. En concret, el consistori rebrà 25.000 euros per a la col·locació de plaques en la Biblioteca Municipal, actualment en remodelació. Amb aquesta nova instal·lació l’Ajuntament preveu rebaixar la dependència energètica municipal. Serà el quart edifici municipal que comptarà amb mòduls solars fotovoltaics per a generar de manera sostenible l’energia que necessita.

A més també està prevista la col·locació a la Casa de la Cultura, per a la qual han rebut una subvenció de 80.000 euros. Una vegada finalitzades les obres de remodelació integral de l’espai cultural i instal·lats els mòduls fotovoltaics, l’Ajuntament de l’Alcúdia de Crespins haurà invertit en els darrers dos anys 230.000 euros en la millora de l’eficiència energètica dels edificis municipals.

Aquest tipus d’instal·lacions solars, que s’anomenen d’autoconsum, utilitzen l’electricitat generada pel consum del punt on es produeix i l’energia sobrant la injecten a la xarxa elèctrica, per tant, disminueix la quantitat de CO₂ que s’expulsa a l’atmosfera i converteix l’edifici en un punt eficient.

Dins del Pla Reacciona

Comarcal.TV

Dins del Pla Reacciona

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés