Aquest estiu la Diputació d’Alacant ha activat el major operatiu de bombers de la història davant les alertes per altes temperatures

Reprodueix vídeo

Diputació d’Alacant activat major dispositiu estival 

Durant tot l’estiu els bombers de la Diputació d’Alacant reforcen el seu servei amb un dispositiu especial d’emergències, davant l’augment dels riscos i incidències derivats de les altes temperatures i l’increment de la població flotant. Així per primera vegada s’ha passat de vuit a trenta bombers de reforç al dia. A més el Consorci ha posat en marxa, a més dels dos retens fixes un nou servei en Xàbia per a donar cobertura a la zona de la Marina Alta. Cadascun d’ells està integrat per un cap, tres bombers i un vehicle que treballen durant dotze hores diàries.

 Entre les novetats d’engany també destaca la incorporació de quatre retens itinerants que, de forma rotatòria, cobreixen les zones operatives de la Marina Baixa, el Vinalopó, la Vega Baixa, la Muntanya i l’Alacantí. A més com ja es va fer el 2020 i 2021, l’organisme de la Diputació ha incorporat a la seua flota un segon helicòpter.

Per altra banda el president Carlos Mazón també ha visitat el solar que albergarà el nou parc de bombers d’Elda. Un immoble que s’ubicarà junt a l0Institut Valle de Elda i que comptarà amb més de 2.000 m2, triplicant la superfície de l’actual.

Les obres està previst que s’adjudiquen a finals d’any.

Diputació d’Alacant activat major dispositiu estival 

Comarcal.TV

Diputació d’Alacant activat major dispositiu estival 

 

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés