Diputació d’Alacant augmenta protecció del medi ambient

Reprodueix vídeo

Diputació d’Alacant augmenta protecció del medi ambient

Prop de mig centenar d’alcaldes i regidors de la província d’Alacant s’han donat cita al MARQ per a reflexionar sobre la importància de l’entorn natural i alertar sobre el perill de la seua degradació. Una interessant sessió, organitzada per l’àrea de Medi Ambient de la Diputació amb motiu del Dia Internacional dels Boscos que es celebra cada 21 de març. A la seua intervenció, el president Carlos Mazón ha destacat el compromís clar i decidit de la Diputació tant en la recuperació com en la prevenció amb l’augment d’un 290% de les ajudes per a la redacció dels Plans Locals de Prevenció d’Incendis Forestals.

I ací estan l’aprovació de projectes d’obres per a la recuperació de la coberta vegetal i per evitar la pèrdua de sòl. Diversitat als municipis assolats pels incendis del passat estiu, en la zona de la Vall d’Ebo i Petrer per valor de tres milions d’euros.

 La província d’Alacant compta amb una superfície superior a les 580.000 hectàrees, de les que prop e 300.000 corresponen a boscos i terrenys forestals. El que suposa que més de la meitat del territori són espais naturals que cada any creixen a un ritme important.

Sota el títol “Els boscos com part essencial del benestar humà” l’activitat ha comptat també amb la intervenció de professionals. A més experts en aquest àmbit com Eduardo Rojas, president de PEFC Internacional o Fernando Pradells. Finalment coordinador dels serveis tècnics municipals d’Énguera i assessor d’AMUFOR.

Diputació d’Alacant augmenta protecció del medi ambient

Comarcal.TV

Diputació d’Alacant augmenta protecció del medi ambient

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés