Gandia, Oliva, Bocairent, Ontinyent, Énguera i Xàtiva, entre els 15 municipis turístics de la província on la Diputació distribueix 1,85 milions d’euros

Reprodueix vídeo

Diputació distribueix 1,85 milions als nostres municipis turístics

La Diputació de València distribuirà un total d’1.855.301 euros entre els 15 municipis de la província amb menys de 100.000 habitants que compten amb la condició de municipi turístic enguany, amb la finalitat de col·laborar amb els ajuntaments d’estes localitats en la prestació de serveis a la població turista que reben i que no computa a l’efecte d’assignacions pressupostàries habituals per part de les administracions.

Dels 15 beneficiaris molts pertanyen a les nostres comarques són, a la Safor, Gandia, que rebrà 292.000 euros i Oliva 248.000. La Vall d’Albaida, Bocairent disposarà de 87.000 euros i Ontinyent de 66.500.  La Canal, Énguera comptarà amb 66.000 euros i a la Costera, Xàtiva li corresponen 73.000 euros.

L’aportació es realitzarà a través del Fons de Cooperació Municipal per a Municipis Turístics de la Comunitat Valenciana, impulsat per la Generalitat, per a dinamitzar l’economia de les localitats considerades turístiques, no posar en risc la seua suficiència financera, garantir la prestació de serveis locals adequada a persones residents i turistes i implementar les mesures necessàries per a compensar els efectes del turisme en el municipi i el seu desenvolupament sostenible.

La quantia destinada a cada municipi varia en funció dels criteris establerts per a la seua concessió. Pel que fa el 50% del pressupost total s’assigna mitjançant una mateixa quantitat a cada població amb condició de municipi turístic. A més un altre 25% del pressupost es distribueix en funció de les places d’allotjament reglat de cada localitat, per als municipis turístics d’excel·lència i rellevància. Així un 20% segons el nombre de banderes blaves i un altre 5% en funció del nombre d’oficines de turisme de la població.

Diputació distribueix 1,85 milions als nostres municipis turístics

Comarcal.TV

Diputació distribueix 1,85 milions als nostres municipis turístics

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés