L’Ajuntament de Xàtiva enllesteix el dispositiu de Tots Sants i habilitarà bus gratuït els dies 31 d’octubre i 1 de novembre

Reprodueix vídeo

Dispositiu Tots Sants de Xàtiva

L’Ajuntament de Xàtiva prepara com cada any el dispositiu especial al cementeri municipal de cara a la festivitat de Tots Sants del proper dimarts 1 de novembre. Demà divendres el vial d’accés al cementeri es tallarà al tràfic fins al dimecres dia 2 per motius de seguretat davant la ingent quantitat de vianants que s’espera passen per la instal·lació durant eixos dies.

Un any més també s’ofereix transport públic gratuït, habilitant el servei de bus tant el dilluns 31 com el dimarts dia 1. L’eixida des de la ciutat s’iniciarà a les hores en punt i des del camp sant a les mitges. Per al dia 1 esta prevista una amenització musical a càrrec d’un quartet de corda i la missa de Tots Ants que serà oferta per l’abat de la ciutat en José Canet a les 16:30 hores. A més a més de cara a la celebració s’han dut a terme diferents millores a la instal·lació.

A Ontinyent també s’ha incrementat notablement el calendari de desplaçaments extraordinaris al cementeri per a Tots Sants. Fins a l’1 de novembre el bus urbà gratuït fa deu viatges diaris, 5 d’anada i 5 de tornada. A més, dimecres dia 2 hi haurà un bus d’anada a les 16:30 i altre de tornada després de la missa.

El que ofereix l’Ajuntament de Canals és un servei de minibus que estarà en funcionament des de demà 28 d’octubre fins l’1 de novembre. Es bus realitzarà trajectes circulars cada 30 minuts des de les 10 a 13 i de 15 a 18 hores. També es recorda que del dissabte i fins el Dia de Tots Sants, l’horari del cementeri s’amplia amb obertura de 9 a sis i mitja.

Dispositiu Tots Sants de Xàtiva

Comarcal.TV

Dispositiu Tots Sants de Xàtiva

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés