La Fira d’Agost de Xàtiva amb Actuacions a la Murta

Reprodueix vídeo

Actuacions a la Murta de Dorian, La Habitación Roja, Muchachito Bombo Inferno i Totally Tina. Plats forts musicals a que faran renàixer la Fira d’Agost de Xàtiva

La Fira d’Agost de Xàtiva 2022 comença a desvetllar els seus secrets i un d’ell són els espectacles i concerts que albergarà el camp de futbol municipal de la Murta, principal, principal espai escènic de la gran festa xativina. És una programació diversa que té en compte els gustos de tots els públics. Tenen a Dorian, la Habitación Roja, el Muchachito Bombo Inferno, El Diluvi i el musical Totally Tina com caps de cartell.

La festa arrancarà diumenge 14 d’agost a les 22:30 hores amb la inauguració oficial de la fira i com a fi de festa, l’espectacle “Currents” de la companyia Mayumanà.

Quant a ”Currents”, aquest espectacle està inspirat en la batalla creativa que dugueren Nikola Tesla i Thomas Alva Edison per a la invenció de formes modernes d’electricitat. L’entrada serà gratuïta. Dilluns 15 a les 23 hores tindrà lloc la Nit de Festa amb les actuacions de Muchachito Bombo Inferno i Huracán Romántica amb entrada gratuïta amb invitació. Huracán Romántica és una banda de rock amb sororitats britàniques, llatines i circenses; Muchachito Bombo Inferno, grup liderat per Jairo Perera. Jairo fou nomenat com a artista revelació el 2005 per la revista Rolling Stones, venent 35.000 discos aquell any gràcies al hit “Siempre que quiera”.

A continuació, passem a la nit del dimarts 16, torna per al sopar dels jubilats on Emilio Solo dedicarà un homenatge a Bruno Lomas.

Finalment, com a novetat, enguany hi haurà dues Nits Joves. La primera, el dimecres 17 amb el concert la Pegatina, amb un preu de 5 euros, que presentarà el seu nou espectacle “Hacia otra parte”. La segona serà dijous 18 amb les actuacions de El Diluvi, Mafalda i Tesa amb entrada gratuïta amb invitació.

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés