Dos robatoris de pel·lícula aquest diumenge, un amb tiroteig en una casa d’apostes de Canals i altre en un establiment de bicicletes en Xàtiva

Reprodueix vídeo

Dos robatoris de pel·lícula a Canals i Xàtiva

Robatoris, tirs, detenció i un rescat ocorreguts en Xàtiva i Canals ens deixen imatges de pel·lícules americanes.

Ahir diumenge al migdia un home va intentar robar en una casa d’apostes de Canals amb pistola i ganivet en mà. L’assaltant va retindre a tres persones en l’interior del local i seguidament va arribar a amenaçar a la treballadora a la qui tenia subjecta amb el ganivet pressionant-li el coll. La ràpida actuació de la Policia Local que dispararen dos tirs “fora de camp” provocaren que el lladre caigués cap enrere. Fou en aquest moment quan agents accediren al local i el detingueren sense que cap persona resultara ferida.

També el diumenge la tenda de Bicicletes Sanchis de Xàtiva, ubicada al polígon, va ser objecte d’un robatori de pel·lícula. Una banda organitzada d’atracadors professionals arribaren a l’establiment amb un camió i un cotxe furtats a les sis del matí i se n’anaren amb més d’una trentena de bicicletes d’altra gama. Els assaltants van aconseguir burlar durant quatre hores les alarmes arrossegant-se per terra després d’obrir un butró en una de les parets laterals.

 I aquestes imatges també espectacular són d’aquest mateix matí a les 11. Un senderista ha hagut de ser rescatat amb l’helicòpter medicalitzat del Consorci Provincial de Bombers en Xàtiva després de precipitar-se per una zona de difícil accés. Ha caigut en el tàlveg de Sant Pasqual, en les immediacions de la muralla de Llevant. L’excursionista ha patit una important lesió en un peu.

Dos robatoris de pel·lícula a Canals i Xàtiva

Comarcal.TV

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés