“Dotze Moros”, la marxa d’Azael Tormo, és la favorita dels músics de la SEM Santa Cecilia i també del jurat que la premia amb 2000 euros al Concurs de Música Festera d’Olleria

Reprodueix vídeo

“Dotze Moros” guanya el 20é Concurs de Música Festera d’Olleria

De la mà, en una iniciativa colaborativa entre la Junta Central de Festes de Moros i Cristians de l’Olleria, la Societat Musical Santa Cecilia i l’Ajuntament de la localitat, el dissabte, 24 de febrer, es celebrava 20a edició del concurs de Música Festera “Francesc Cerdà”. Una nova edició amb diverses novetats com el premi dels músics que compleixen 20 anys, i aquest any en la modalitat de marxa mora.

Com cada edició, cada participant ha presentat quantes obres desitjara. Sempre complint amb els requisits com l’autoria original de l’obra, que fos inèdita, que no s’haja interpretat anteriorment i que no superara els 6 minuts de duració.

La banda simfònica de la SEM Santa Cecília de l’Olleria seria l’encarregada d’interpretar-les.

Dirigida per Ramon Garcia i Soler, la SEM Santa Cecília de l’Olleria interpretaria en la primera part del certamen Fernandín de Josep Egea, a més de les finalistes Rahib, Déserts, Llar i Caliu i Dotze Moros. I per a la segona part, sonarien Aida de Rafa Agulló, al Al-Munastir de Ramon Garcia i Soler i Catarsis de Josep Egea. Així com l’Himne de la festa del mateix Francesc Cerdà.

Amb tot, la present edició comptava, com les anteriors, amb la votació del públic.

Com a novetat, enguany, els músics també triaven la seua preferida, que amb 43 punts va resultar ser l’obra d’Azael Tormo, “Dotze Moros”.

L’accèssit de 200€ per al finalista no premiat va ser per a Déserts de Pedro Ángel López. En segon lloc, i amb un premi de 1000€ quedava “Llar i caliu” de David Postiguillo. I la guanyadora del jurat va ser “Dotze Moros” d’Azael Tormo premiada amb 2000€.

Definitivament va estar una edició extraordinària. Per la seua qualitat i per l’emoció que la música sempre aporta a l’Olleria com a element intrínsec i indispensable en les festes patronals i de Moros i Cristians del municipi.

“Dotze Moros” guanya el 20é Concurs de Música Festera d’Olleria

Comarcal.TV

“Dotze Moros” guanya el 20é Concurs de Música Festera d'Olleria

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés