Montaverner viu l’inici de les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb un acte històric de presentació de les dues regines del 2022; Mar Segrelles i Marta Marín

Reprodueix vídeo

Dues Regines fent història Montaverner

Montaverner va encetar el dissabte 20 d’agost les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians amb la tradicional presentació de les Regines de Festes 2022 i la seua Cort d’Honor i acompanyants. Després dels anys de pandèmia en els qual les festes no s’han pogut celebrar, per primera vegada en la història del poble, Montaverner comptarà amb dos Regines per a fer la festa més gran, si cap.

L’acte de presentació va  tindre lloc a la plaça la Major amb un escenari replet de llums i engalanat per a rebre als protagonistes de les festes patronals de 2022.

Els presentadors, Roser Jornet, Pau Segrelles i Ana Tormo, varen començar l’acte amb paraules per als Festers d’enguany.

Començaven, aleshores, a presentar al grup de joves que conformen la comissió festera d’aquest 2022; Marta Montón i Pedro Saéz, Maica Alminyana i Carles Ases, Vanesa Tormo i Guillermo Sáez, Carme Bellbis i Julen Andrés i Silvia Úbeda i Pau Cerdà. Elles vestides de blanc, al estil núvia i ells molt elegants d’etiqueta. Un a un tots els representants de les festes van anar ocupant el seu lloc a l’escenari.

Tot seguit presentar a les dues regines de les festes d’enguany,  Mar Segrelles, acompanyada per Jairo López i Marta Marín, acompanya pel Josep. Tot el públic que presenciava la presentació es va posar en peu i va omplir d’aplaudiments les joves.

La Regina 2019, Blanca Pastor, també desfilaria fins l’escenari acompanyada per la mantenidora de les festes, Natàlia Chàfer i l’alcalde de Montaverner, Jorge Boluda.

Precisament aquest va ser el primer en estrenar els parlament i ho va fer amb paraules d’estima per al seu poble.

Unes festes, que no podrien portar-se a terme sense la implicació de les comparses de Moros i Cristians.

El punt àlgid de la vetlada estava a punt d’arribar; la coronació de les Regines del 2022. Blanca Pastor escrivia una nova pàgina de les festes de Montaverner en dipositar dues corones a les dues noves representants de Montaverner cedint així el seu regnat a Marta Marin i Mar Segrelles. En eixe moment sonava l’himne de València i es va disparar un castell de focs d’artifici,  amb el volteig de campanes de fons, donant així més emotivitat a un moment únic i irrepetible en tradició festera del poble.

Per a felicitar-les pel seu nou càrrec, l’alcalde i la regidora de festes, Ceilu López, obsequiaven les Regines del 2022 amb un ram de flors.

Una vegada coronades, juntes, Mar i Marta van dedicar unes sentides paraules als presents fent continues referencies als seus familiars.

En acabar el seu discurs, les regines van imposar les bandes a la seua Cort d’Honor i van fer entrega d’un pin als acompanyants. Era el torn dels representants dels festers per a dedicar al poble de Montaverner unes emotives paraules.

L’últim torn de paraula va ser per la mantenidora, Natàlia Chàfer, qui va dedicar unes sentides paraules als festers i a les Regines.

La nit de presentació de les dues regines del 2022, Mar Segrelles i Marta Marín, clausurava amb un ball de gala al so del vals

Dues Regines fent història Montaverner

Comarcal.TV

Dues Regines fent història Montaverner

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés