Montaverner viu l’inici de les Festes Patronals i de Moros i Cristians amb un acte històric de presentació de les dues regines del 2022; Mar Segrelles i Marta Marín

Comparteix

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on facebook
Reprodueix vídeo

Dues Regines fent història Montaverner

Montaverner va encetar el dissabte 20 d’agost les seues Festes Patronals i de Moros i Cristians amb la tradicional presentació de les Regines de Festes 2022 i la seua Cort d’Honor i acompanyants. Després dels anys de pandèmia en els qual les festes no s’han pogut celebrar, per primera vegada en la història del poble, Montaverner comptarà amb dos Regines per a fer la festa més gran, si cap.

L’acte de presentació va  tindre lloc a la plaça la Major amb un escenari replet de llums i engalanat per a rebre als protagonistes de les festes patronals de 2022.

Els presentadors, Roser Jornet, Pau Segrelles i Ana Tormo, varen començar l’acte amb paraules per als Festers d’enguany.

Començaven, aleshores, a presentar al grup de joves que conformen la comissió festera d’aquest 2022; Marta Montón i Pedro Saéz, Maica Alminyana i Carles Ases, Vanesa Tormo i Guillermo Sáez, Carme Bellbis i Julen Andrés i Silvia Úbeda i Pau Cerdà. Elles vestides de blanc, al estil núvia i ells molt elegants d’etiqueta. Un a un tots els representants de les festes van anar ocupant el seu lloc a l’escenari.

Tot seguit presentar a les dues regines de les festes d’enguany,  Mar Segrelles, acompanyada per Jairo López i Marta Marín, acompanya pel Josep. Tot el públic que presenciava la presentació es va posar en peu i va omplir d’aplaudiments les joves.

La Regina 2019, Blanca Pastor, també desfilaria fins l’escenari acompanyada per la mantenidora de les festes, Natàlia Chàfer i l’alcalde de Montaverner, Jorge Boluda.

Precisament aquest va ser el primer en estrenar els parlament i ho va fer amb paraules d’estima per al seu poble.

Unes festes, que no podrien portar-se a terme sense la implicació de les comparses de Moros i Cristians.

El punt àlgid de la vetlada estava a punt d’arribar; la coronació de les Regines del 2022. Blanca Pastor escrivia una nova pàgina de les festes de Montaverner en dipositar dues corones a les dues noves representants de Montaverner cedint així el seu regnat a Marta Marin i Mar Segrelles. En eixe moment sonava l’himne de València i es va disparar un castell de focs d’artifici,  amb el volteig de campanes de fons, donant així més emotivitat a un moment únic i irrepetible en tradició festera del poble.

Per a felicitar-les pel seu nou càrrec, l’alcalde i la regidora de festes, Ceilu López, obsequiaven les Regines del 2022 amb un ram de flors.

Una vegada coronades, juntes, Mar i Marta van dedicar unes sentides paraules als presents fent continues referencies als seus familiars.

En acabar el seu discurs, les regines van imposar les bandes a la seua Cort d’Honor i van fer entrega d’un pin als acompanyants. Era el torn dels representants dels festers per a dedicar al poble de Montaverner unes emotives paraules.

L’últim torn de paraula va ser per la mantenidora, Natàlia Chàfer, qui va dedicar unes sentides paraules als festers i a les Regines.

La nit de presentació de les dues regines del 2022, Mar Segrelles i Marta Marín, clausurava amb un ball de gala al so del vals

Dues Regines fent història Montaverner

Comarcal.TV

Dues Regines fent història Montaverner

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés