La renovadora del fado Dulce Pontes ofereix un emotiu concert al Festival Nits al Castell de Xàtiva

Reprodueix vídeo

La seua veu lluminosa i encisadora va commoure al nombrós públic que el dissabte 16 de juliol va acudir a la fortalesa xativina, dia en què la reconeguda artista portuguesa Dulce Pontes fou protagonista al Festival Internacional Nits al Castell, tornant així al cartell oficial després de la cancel·lació del 2020.

Amb més de 30 anys de trajectòria, Dulce Pontes acudia a la cita per a presentar el seu nou disc “Perfil”; un treball que es mou entre el fado i la música popular i obri així mateix els seus horitzons al jazz i la música llatina.

Conté 11 senzills entre els quals es troben els èxits “Amapola” o “Soledad” i també la col·laboració amb Ricardo Ribiero “Valsa de Libertaçao”

Dulce Pontes, considerada una de les figures crucials per a la renovació del fado.

Va començar a la dècada dels 90 quan va participar al Festival d’Eurovisió amb la cançó “Lusitana Paixao”.

Més enllà dels seus àlbums, la cantant és reconeguda mundialment per cançons com “Cançao do Mar”, “Lágrima” i “O Infante”; a més l’artista ha deixat vore en moltes ocasions la seua passió per altres culturals com l’espanyola, regalant peces com la versió “La leyenda del tiempo” de Camarón.

Tot un luxe d’actuació dins de les cites culturals de juliol per excel·lència a Xàtiva, Nits al Castell.

Després del concert de la portuguesa, que va esgotar les places, la pròxima cita de Nits al Castell serà aquest dissabte 23 de juliol amb les artistes avantguardistes De Pedro i Sandra Monfort. Les poques entrades que queden es poden adquirir al web de l’Oficina de Turisme o bé presencialment a la mateixa oficina al preu de 20 euros.

Dulce Pontes a Nits al Castell

Comarcal.TV

Dulce Pontes a Nits al Castell

 

Deixa un comentari

Altres notícies d'interés